Mooi product en simpel om mee te werken. het blad van mijn kookeiland en keukenwand behandeld met de easy line kleur grey (valt wel licht uit)

Nik Wilde / 18-07-2023
Heb een buitenkeuken gemaakt en het blad (deel van teakhouten tafel) wilde ik in een beton-look. Zo ben ik hier terecht gekomen, bestelling Cire Original gedaan en keurig bezorgd. Toen aan de slag; tis goed lezen en filmpjes kijken en echt wel een week elke dag f uur werk geweest maar goed te doen!! Vond de kleur iets aan de lichte kant en na een kleine nazending was de 2e laag precies de kleur die ik wilde, als afsluiter nog 2 lagen pu erop en wow wat is het gaaf geworden!!! Beton Cire Orginal van Smartdeco is echt aanrader en is je eindresultaat niet naar het zin dan ligt het aan jezelf niet aan het product.
Henk Hollandscheveld / 27-07-2022
Prima spul en eindresultaat! Goede levering en uitleg. De uitleg mag hier en daar zelfs korter, meer gestructureerd. Videotutorials zouden ook fijn zijn. Cliché, maar oefening baart kunst. Duurde een halve aanrecht voordat ik het goed doorhad. Het eindresultaat is daardoor niet 100% naar wens, maar het voldoet. Tips: maak altijd net iets meer aan dan aangegeven (!), oefen vooraf op 1m2 stuk hout o.i.d. en zet vooral die doordraaispons in voor correcties en gladde afwerking. Zou Beton Ciré Original zeker aanraden. Ben ook benieuwd naar de kant-en-klare variant.
Sharon / 25-07-2022
Goed en duidelijk advies, instructie video maakt e.a. duidelijk, vermelding van prijs iets duidelijker( prijs per vierkante meter)
H de Vilder / 01-07-2022
Prachtig product de buitentafel is bijzonder mooi geworden!
Maurice Tijm / 07-06-2022
Super spul. Makkelijk aan te brengen, fouten kan je bijna niet maken, en zijn altijd te herstellen. Net zo lang door stucen tot je tevreden bent. Ik heb nu een barblad gemaakt. Ik ga nog een keukenblad en tuinmeubel maken. Had het eerder moeten weten. Neem we je tijd, want je hebt idd meerdere lagen nodig.
Peter Amsterdam / 27-05-2022
Zoals beloofd stuur ik de foto’s door van de gemaakte tafel. Nogmaals super bedankt voor de goeie service!!! MVG Daan
 
Daan / 28-04-2022
Product is makkelijker te verwerken dan verwacht; de verwerkingstijd van het gemengde product in de kuip is vrij lang. Het verkrijgen van een mooie ‘tekening’ is wel even een handigheidje die je jezelf eigen moet maken. Al met al zeer tevreden.
Leon / 25-04-2022
Wel even een klusje maar prachtig resultaat. Producten snel en correct geleverd met zeer uitgebreide uitleg
Ron / 21-04-2022

Hebben de klantervaringen je inspiratie gegeven? Vraag kleurenstalen aan!

Wij begrijpen dat het maken van een keuze omtrent kleur lastig kan zijn, helemaal als je alleen een plaatje ziet op een website.

Zodoende kun je bij ons ook gratis kleurstalen aanvragen. Ook kunt u een Kleurenpakket aanvragen.

Maak jij een bestelling voor 14:00 dan is jouw bestelling de volgende werkdag bezorgd door DHL. Ook kan er op afspraak een bestelling klaargezet worden zodat je je Beton Cire meteen mee kunt nemen. Bij elke bestelling kan een gratis Beton Cire cursus gegeven worden door een Beton Cire Specialist! Je komt dan bij ons op locatie en wij gaan jou alle tips, tricks en hulp geven om jou wat meer zelfvertrouwen te geven bij het aanbrengen van Beton Cire. Neem alleen wel schone kleding mee, Beton Cire komt niet uit je kleding!

Bezoek onze showroom in Den Haag voor advies, inspiratie en een eventuele workshop bij uw bestelling!

Betonlook tafel met open haard

Beton Ciré Webshop, gevestigd in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en samenstellen van betonlook producten. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgt ervoor dat wij precies weten waar wij over praten. Onze producten en materialen reflecteren onze ervaring en kennis. Kijk bijvoorbeeld naar onze Original Beton Cire. Of Beton cire All in one

Sommige klanten pakken het wel héél groot aan. Gelukkig kunnen wij dit probleemloos uit voorraad leveren zodat elke Beton Ciré klus, groot en klein, voorspoedig verloopt.